Welkom bij YourFitnessDeal

Concept 2 model E indoor Rower

Concept 2 model E indoor Rower
Offerte op Maat
Excl. Belasting: € 0,00 Incl. Belasting: € 0,00

Direct leverbaar

Excl. Montage en Bezorging.
Montage en bezorging leverbaar tegen meerprijs.

Product Omschrijving

Details

Concept 2 Model E Indoor Rower

Dit model is ontworpen voor gebruik in fitnesscentra en bij sportverenigingen. De Model E verenigt alle sterke punten van het vertrouwde Model D met extra’s die van belang zijn bij meervoudig gebruik. Het apparaat heeft een verstevigd onderstel en een vernikkelde ketting. Bovendien zijn de poten onder de monorail en het vliegwiel 15 centimeter hoger dan gebruikelijk. Dat vergroot het comfort tijdens op- en afstappen.

 

Kenmerken van de Concept 2 Model E

 • De monorail is van aluminium, met een roestvrijstalen loopvlak voor het rolbankje
 • Zithoogte ruim 50 centimeter: extra comfort bij op- en afstappen
 • Verstevigde dragers van vliegwiel en monorail: maximale stabiliteit
 • De voetensteun (Flexfoot) is verstelbaar zodat elke roeier de juiste stand kan vinden
 • De weerstand kan met de luchtschuif traploos gestuurd worden
 • Vernikkelde ketting: extra stevigheid, weinig onderhoud
 • Lange vaste monitor arm.
 • PM4 Monitor: 2 MB geheugen, draadloze transmissie van gegevens
 • Maximaal arm- en schoudercomfort dankzij de ergonomisch ontworpen handle
 • PM4 MONITOR

  De PM4 Monitor, die standaard op de Model E is gemonteerd, is een uitgebreide versie van de vertrouwde PM3: meer geheugen, meer mogelijkheden. Het organiseren van evenementen of wedstrijden is met de E heel eenvoudig. Dankzij de PM4 kunnen tot acht machines draadloos aan elkaar gekoppeld worden en gegevens uitwisselen. Zo kunnen sporters makkelijk met of tegen elkaar roeien.

  Monteren en opbergen

  De Concept 2 gaat een leven lang mee en vergt amper onderhoud. De machine is eenvoudig te splitsen: monorail en vliegwiel-gedeelte. Daardoor kunt u het apparaat makkelijker opbergen. Via een soepel mechanisme zijn beide delen te monteren en weer los te koppelen.

   

   

  Technische Informatie

  De Concept 2 Indoor Rower Model E is een professionele roeimachine met een luchtgeremd vliegwiel, een rollend bankje en een zelfijkende elektronische monitor.

  Een vloeroppervlak van 275 x 120 cm is voldoende voor het gebruik van de machine. De monitor draait op een oplaadbare accu die tijdens het roeien opgeladen worden; er is geen externe stroom nodig.

  Wij adviseren een maximaal gebruikersgewicht van 225 kg met het standaard zitje; 175 kg bij gebruik van het revalidatie zitje.

  Afmetingen: Gebruiksklaar 241 x 60 x 105(h) cm; opgeklapt: 80 x 105 cm vloeroppervlak

  Gewicht: ca. 33 kg

  Frame: Aluminium I-balk met een RVS-loopvlak.

  Vliegwiel:

   Volledig afgeschermd ketting-aangedreven vliegwiel met kunststof schoepen. Het vliegwielhuis is gemaakt van high-impact ABS thermoplastic. Het ‘stil tandwiel-systeem’ dempt het kettinggeluid aanzienlijk door twee urethaan O-ringen aan beide zijden van het tandwiel. De kettingwielen zijn gemaakt van een thermoplastic elastomeer, duurzaam en stil.

  PM4 Monitor:

  Voeding door een oplaadbare accu. Opladen vindt plaats tijdens het roeien. Digitaal LCD display met tijd/500m; calorieën verbrand; geleverd vermogen (watt); slagen per minuut; score per haal (watt, calorieën, meters); gemiddelde snelheid (tijd per 500 meter); keuze uit voorgeprogrammeerde trainingen (op tijd, afstand, interval op tijd of interval op afstand); verwachte eindscore (tijd of afstand); tussentijd geheugen: optionele hartslag interface. Keuze uit een aantal manieren om de prestatie weer te geven zoals drukcurve, paceboat en staafdiagram. De C2 LogCard slaat automatisch de trainingen op en houdt vooruitgang bij zonder dat er notities gemaakt hoeven te worden. Met de PC interface zijn de gegevens van de LogCard in een PC te importeren.
  Draadloze communicatie tussen PM4's (max. 8 stuks) vindt plaats via een op Bluetooth gebaseerde techniek.

  Verder: Instelbare luchtweerstand; FlexFoot verstelbaar voetenbordsysteem; ergonomische handle met geïntegreerde rubberen grips. Anatomisch gevormd zitje; transportwieltjes en snelsluitsysteem voor eenvoudige demontage voor het opgeklapt bewaren van het apparaat.

  Offerte

  Offerte aanvraag

  * Vereiste velden