Welkom bij YourFitnessDeal

Concept 2 model D indoor Rower

Offerte op Maat

Excl. Montage en Bezorging.
Montage en bezorging leverbaar tegen meerprijs.

Product Omschrijving

Details

Concept 2 Model D Indoor Rower:

De Concept 2 Model D Indoor Rower: een veelzijdig trainingsapparaat waarop iedereen kan trainen ongeacht niveau, leeftijd, gewicht of conditie en ideaal voor thuisgebruik.

Trainen op de Concept 2 Model D betekent veilig en doelgericht trainen. U gebruikt vooral de spieren in kuiten, bovenbenen, billen, rug, buik, armen en schouders. Ook de stabilisatiespieren van de romp die voor een goede houding zorgen worden tijdens het roeien versterkt.

 

Kenmerken van de Concept 2 Model D

  • De monorail is van aluminium, met een roestvrijstalen loopvlak voor het rolbankje.
  • Het rolsysteem van het bankje zorgt voor optimale benutting van de trapkracht.
  • De voetensteun (Flexfoot) is verstelbaar zodat elke roeier de juiste stand kan vinden.
  • Optimaal zicht op de Performance Monitor dankzij de beweegbare arm.
  • De weerstand kan met de luchtschuif traploos gestuurd worden.
  • Dankzij de wieltjes is de Concept 2 eenvoudig te verplaatsen.
  • Maximaal arm- en schoudercomfort dankzij de ergonomisch ontworpen handle.

PM3 of PM4?

De Model D wordt geleverd met de PM3 Monitor. De programmeringsmogelijkheden zijn enorm en op de bijgeleverde LogCard kunt u alle gegevens opslaan.

Voor wie nog meer wil, is er de PM4 Monitor.

Deze monitor heeft een oplaadbare batterij die tijdens het roeien oplaadt en is voorzien van een geïntegreerde hartslagontvanger voor draadloze hartslag registratie. De benodigde Suunto digitale borstband is inbegrepen. Daarbij beschikt de PM4 over meer geheugen en kan draadloos gekoppeld worden aan andere roeimachines, hetgeen vooral handig is bij wedstrijden.

Monteren en opbergen

De Concept 2 gaat een leven lang mee en vergt amper onderhoud. De machine is eenvoudig te splitsen: monorail en vliegwiel-gedeelte. Daardoor kunt u het apparaat makkelijker opbergen. Via een soepel mechanisme zijn beide delen te monteren en weer los te koppelen.

 

 

Technische Informatie

De Concept 2 Indoor Rower Model D is een professionele roeimachine met een luchtgeremd vliegwiel, een rollend bankje en een zelfijkende elektronische monitor.

Een vloeroppervlak van 275 x 120 cm is voldoende voor het gebruik van de machine. De monitor draait op 2 D batterijen die meegeleverd worden; er is geen externe stroom nodig.

Wij adviseren een maximaal gebruikersgewicht van 225 kg met het standaard zitje; 175 kg bij gebruik van het revalidatie zitje.

Afmetingen: Gebruiksklaar 241 x 60 x 90(h) cm; opgeklapt: 80 x 90 cm vloeroppervlak

Gewicht: 28 kg (monorail los: 10 kg; vliegwieldeel los: 18 kg)

Frame: Aluminium I-balk met een RVS-loopvlak.

Vliegwiel:

Volledig afgeschermd ketting-aangedreven vliegwiel met kunststof schoepen. Het vliegwielhuis is gemaakt van high-impact ABS thermoplastic. Het ‘stil tandwiel-systeem’ dempt het kettinggeluid aanzienlijk door twee urethaan O-ringen aan beide zijden van het tandwiel. De kettingwielen zijn gemaakt van een thermoplastic elastomeer, duurzaam en stil.

PM3 Monitor:

Voeding door 2 model D batterijen. Digitaal LCD display met tijd/500m; calorieën verbrand; geleverd vermogen (watt); slagen per minuut; score per haal (watt, calorieën, meters); gemiddelde snelheid (tijd per 500 meter); keuze uit voorgeprogrammeerde trainingen (op tijd, afstand, interval op tijd of interval op afstand); verwachte eindscore (tijd of afstand); tussentijd geheugen: optionele hartslag interface. Keuze uit een aantal manieren om de prestatie weer te geven zoals drukcurve, paceboat en staafdiagram. De C2 LogCard slaat automatisch de trainingen op en houdt vooruitgang bij zonder dat er notities gemaakt hoeven te worden. Met de PC interface zijn de gegevens van de LogCard in een PC te importeren. De dynamofunctie tijdens het roeien verlengt de levensduur van de batterijen.

Verder: Instelbare luchtweerstand; FlexFoot verstelbaar voetenbordsysteem; ergonomische handle met geïntegreerde rubberen grips. Anatomisch gevormd zitje; transportwieltjes en snelsluitsysteem voor eenvoudige demontage voor het opgeklapt bewaren van het apparaat.

Het frame van de Concept 2 Indoor Rower Model D bestaat uit twee delen die voor het opbergen van de machine eenvoudig in en uit elkaar te halen zijn.

Offerte

Offerte aanvraag

* Vereiste velden