Welkom bij YourFitnessDeal

Inkoop Fitnessapparatuur

 

YourFitnessdeal heeft ook in interesse in uw fitnessapparatuur over te nemen. Bent u van plan te vernieuwen? YourFitnessdeal kan u een offerte uitbrengen voor uw nieuwe fitnesstoestellen, tevens een goede prijs voor uw oude toestellen geven.

Stopt uw onderneming om welke reden dan ook? Laat het ons dan weten, wij zullen u een goed voorstel maken.

 

Wat wilt YourFitnessdeal van u weten, om zo tot een goed voorstel te komen; U kunt de volgende punten zo nauw mogelijk naar ons toemailen.

 

  • Complete gegevens, naam contactpersoon, adres telefoonnummer overdag.
  • Inventarisatielijst van de over te nemen toestellen.
  • Gaarne zien wij de foto 's van de desbetreffende toestellen, dus geen plaatje van het internet, maar de toestellen die bij u staan.
  • Is er een onderhoudshistorie van uw toestellen, uitgevoerd door een erkend bedrijf, gespecialiseerd in onderhoudt van fitnessapparatuur?  Zendt dan de stukken mee van de afgelopen jaren. Door deze stukken kunnen uw toestellen meer opbrengen voor u.
  • Tevens vernemen wij graag van u of de fitness toestellen op de begane grond, eerste verdieping of anders staan. is er een goede doorgang om de toestellen af te halen?

 

Wij rekenen erop u hierbij voldoende te hebben ingelicht, zijn er verder nog vragen en/ of opmerkingen? Vernemen wij dit gaarne van u.

 

Mochten wij een overeenkomst hebben m.b.t. overname en zijn er bij aankomst gebreken, waarvan niets is vermeld, dan heeft YourFitnessdeal het recht de koopsom in verhouding te minderen, u krijgt op locatie een tegen voorstel. Komen wij niet overeen? Dan zullen wij genoodzaakt zijn de deal te annuleren.

 

YourFitnessdeal, your Partner in Fitnessequipment.

 

 

 

 

Vul het onderstaand formulier in voor de beste deal

* Vereiste velden