Welkom bij YourFitnessDeal

Garantie

YourFitnessDeal geeft garantie op (bijna) alle toestellen, de duur van de garantie is afhankelijk van onder andere het merk en type van het toestel en eventueel lopende akties op bepaalde toestellen.

De standaardtermijn voor onze garantie is 1 jaar garantie op arbeid, onderdelen en voorrijden. Voor nieuwe toestellen geldt een termijn van 1 tot 2 jaar, voor gereviseerde occasion toestellen geldt een termijn van 1 jaar, en voor niet gereviseerde occasion toestellen geldt een garantietermijn van 3 maanden.

Wij hebben geen eigen serviceafdeling, maar maken gebruik van ZZP-ers. Wij kunnen hierdoor zeer snel reageren op een eventuele storing. Doordat wij per provincie monteurs hebben kunnen we zeer snel ter plekke zijn, en blijven de voorrijkosten lager.  

Voor garantiegevallen kunnen we u het gebruik van een ruilsysteem aanbieden. Dat wil zeggen, dat als een toestel binnen de garantieperiode een defect vertoont dat niet direct ter plaatse verholpen kan worden, u een gratis leentoestel krijgt. Uw defecte toestel wordt daarna zo snel mogelijk gerepareerd. Hierdoor hoeft u nooit langer dan enkele dagen uw toestel te missen. Door onze service kunt u ondanks een defect uw klanten optimaal tevreden stellen.